Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gazfix
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Verificare instalatie gaze
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma noastra autorizata ANRE executa verificarea tehnica periodica obligatorie pentru instalatiile de gaze care alimenteaza locuintele aflate la curte, bloc (atat instalatia comnuna,asociatii de locatari/ proprietari ,cat si la instalatii separate, contor individual) hale industriale , institutii, alte constructii aflate in Bucuresti cat si in Judetul Ilfov.

Societatea noastra executa verificarea cu personal autorizat cu vechime de peste 15 ani in domeniu si cu detectoare de gaz portabile marca –Seitron- acesta efectund o rapida si perfecta verificare a instalatiei de gaze , depistand posibilel scurgeri de gaze(defecte ale instalatiei).

Un mare avantaj al verificari cu detectorul portabil este acela ca se poate face verificarea si in locuri greu accesibile cum ar fi in spatele aragazelor cu racord fix care nu se poate misca de la perete ,sub latrurile sau spatele corpurilor de bucatarie la trecerea prin pereti a tevi putanduse sa se efectueze chiar si verificarea cuptorului si ochiurilor de la aragaz.

Personalul nostru autorizat care executa operatiunea de verificarea a instalatiei dumneavoastra daca vor va constata defecte va vor acorda consultanta gratuita in vederea remedieri lor.
Din Gura in Gura