Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gazfix
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Montaj instalare detector gaze
Brand
SEITRON
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detectoarele de gaze au rolul de a prevenii accidentele cauzate de scaparile de gaze , cum ar fi exploziile, incendii sau intoxicarile cu dioxid de carbon.

Avand in vedere urmarile deosebit de grave ale accidentelor cu repercursiuni negative atat asupra intergritatii si securitati persoanelor cat si a locuintei dumeavoastra , montarea detectoarelor de gaze naturale este bine justificata.

Kitul de preventie este compus dintr-un detector de gaze si o electovalva. Detectorul automat de gaze cu o limita de sensibiliatate de minim 2 % metan in aer ( modelul montat de noi are o limita de sensibilitate de minim 1 % ) (Seitron) . Detectorul de gaze este conectat cu un cablu electric de electrovalva . Electrovalva se monteaza inafara incaperi unde se afla instralatia de utilizarea si aparatul consumator de gaze .

In caz de existenta scurgerilor de gaz , detectorul semnalizeaza vizibil si acustic si in acelasi timp inchide automat gazul de la electrovalva.

Kitul de preventie folosit de societatea noastra este marca - Seitron – fabricat in Italia fiind unul dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor de instalatii de gaze .

In cazul in care centrala termica si aragazul sunt montate in incaperi diferite se poate monta o electovalva si doua sau mai multe detectoare, cate unul pentru fiecare incapere.
Din Gura in Gura